JJ Assessors

Economistes

A JJ ASSESSORS estem orgullosos de poder oferir un departament destinat a l’'assessorament i gestió tant d'empreses com de particulars que permet atendre les necessitats, preocupacions i inquietuds dels nostres clients. Aquest departament és l'encarregat d’oferir els serveis integrals d'assessorament i gestió d'empreses, de qualsevol sector i dimensió, així com de particulars.

Les àrees que componen aquest departamento són les següents:

Fiscal

L’àrea d’assessoria fiscal, està format per un equip de professionals i experts, amb més de 10 anys d’experiència en el sector. Oferint així els nostres coneixements al servei de les empreses i professionals que necessiten solucions per afrontar els problemes fiscals que sorgeixen en l’entorn legal i econòmic canviant.

L'àrea d'assessoria fiscal compta amb un personal altament qualificat per atendre les necessitats de cada client en funció de la seva situació i règim tributari. La planificació fiscal de l'empresa és l'objectiu fonamental d'aquesta àrea, oferint als nostres clients la millor alternativa fiscal per al desenvolupament de la seva activitat empresarial o professional, que suposi la racionalització i disminució de la càrrega tributària i adaptant-nos a cada moment a la normativa legal vigent.

La seguretat d'una bona gestió a l'àrea fiscal contribueix a incrementar el valor d'aquesta empresa i disminueix els riscos fiscals que sempre són difícils d'avaluar.

La nostra filosofia empresarial es basa a oferir als nostres clients una atenció personalitzada, un tracte eficient i una assistència competent i professional, respectant en tot moment la confidencialitat i intimitat de les dades personals i financers. A més el nostre assessorament dóna l'oportunitat als nostres clients de millorar i desenvolupar la seva activitat empresarial i professional de la manera més adequada a l'entorn econòmic.

Aquest lloc web utilitza les seves propies cookies y de tercers. Considerem que si continua navegant, accepta el seu us. Acceptar | Informació de cookies