JJ Assessors

Economistes

A JJ ASSESSORS estem orgullosos de poder oferir un departament destinat a l’'assessorament i gestió tant d'empreses com de particulars que permet atendre les necessitats, preocupacions i inquietuds dels nostres clients. Aquest departament és l'encarregat d’oferir els serveis integrals d'assessorament i gestió d'empreses, de qualsevol sector i dimensió, així com de particulars.

Les àrees que componen aquest departamento són les següents:

Laboral

L'àrea d'assessoria Laboral està format per un equip de professionals que amb una formació permanent, està sempre actualitzat per oferir solucions dins d'una legislació laboral que és molt canviant i que és de gran importància per a les empreses. El departament laboral, s'encarrega de la gestió i assessorament en l'àmbit de la jurisdicció social, orientant als clients de la modalitat de contractació que més li convé, ajudes i subvencions, confecció de les nomines del personal, liquidacions de la Seguretat Social i assistència davant la inspecció laboral.

Aquest lloc web utilitza les seves propies cookies y de tercers. Considerem que si continua navegant, accepta el seu us. Acceptar | Informació de cookies